Agenda

Schenkingscertificaten

Stichting Parkplezier bestaat sinds 2011. In de afgelopen jaren is onze stichting actief geweest om van park Vredeoord een positieve ontmoetingsplaats voor Dongen te maken. Gemeente Dongen heeft de inrichting van het park verbeterd, waarbij wij actief betrokken waren. Door de afsluiting van de Nieuwstraat is het park samengesmolten met het Wilhelminaplein. Ook zijn er speelelementen geplaatst voor kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast kwam er nieuw meubilair en is de verlichting aangepast. De bouw van het podium is een enorme aanwinst voor diverse optredens. Veelvuldig wordt er gebruik gemaakt van het bomenpad waarin we de 25 verschillende boomsoorten in het park beter voor het voetlicht brengen. Er zijn informatieborden geplaatst en voor de basisscholen is een leskist ontworpen. Markante Dongenaren zijn vereeuwigd door de mooie houten beelden. 

Stichting Parkplezier heeft meerdere jaren voor alle Dongenaren en verenigingen de ‘Dag van het Park’ georganiseerd en faciliteert andere organisaties met tenten en meubilair om hun evenement te doen slagen. Ook zijn we aanjager geweest van het sporten in het park voor ouderen. 

Parkplezier vindt een positieve uitstraling van het park van groot belang. Wij houden dan ook graag een oogje in het zeil als het om de leefbaarheid en veiligheid van het park gaat. 

Deze activiteiten kosten geld en energie. Energie hebben we genoeg, we hebben een flink aantal vrijwilligers. Maar Stichting Parkplezier wil ook haar financiële basis permanent meer structuur geven en geeft hiervoor ‘SCHENKINGSCERTIFICATEN’ uit. Met deze gelden willen we de aantrekkingskracht van het park vergroten en de faciliterende rol blijven spelen. 

HOE WERKT EEN SCHENKINGSCERTIFICAAT???  Met u willen we graag in een certificaat vastleggen, dat u, met een looptijd van vijf jaar, een bedrag van € 20,00 of zelfs € 50,00 per jaar aan Stichting Parkplezier schenkt. Totaal na vijf jaar dus € 100,00 of zelfs € 250,00.

Als ‘vriend van Stichting Parkplezier’ wordt u uitgenodigd op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie eind januari. Daar verloten we onder de certificaathouders een dinerbon bij brasserie Kakelbont, Hoge Ham Dongen. Daarnaast krijgt u gedurende de looptijd van 5 jaar een vermelding op onze website én, indien u dat wenst, aandacht op sociale media over uw schenking. Ook kunt u éénmaal per jaar gratis een tent en meubilair van ons huren.

Overigens kan de schenking als een fiscaal aftrekbare gift worden aangemerkt, mits u boven de giftendrempel komt. Indien u inderdaad certificaathouder wilt worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@parkplezier.nl