Optreden in het park

Optreden in het park

Gelijk al een schitterende sfeer en ambiance

Wat is er mooier dan optreden in de buitenlucht? Park Vredeoord zorgt hierbij gelijk voor een schitterende sfeer en ambiance. Stichting Parkplezier wil u graag helpen wanneer u op dit vlak iets in het park zou willen doen. Park Vredeoord is een een geweldig mooie plek waar het bruisende Dongense verenigingsleven zich goed kan presenteren; voor muziek- en sportverenigingen en voor culturele instellingen is deze tuin van Dongen ideaal om zich te tonen en Dongen rondom hun optredens samen te laten komen. Indien u gebruik wilt maken van de nieuwe optreedlocatie mail naar parkpodiumdongen@gmail.com. Zij helpen u graag verder.

Indien u iets wilt organiseren op het grasveld, ook dan kan stichting Parkplezier u helpen. Zo is daar de starshadten die wij kosteloos beschikbaar stellen voor uw concert, voorstelling of iets dergelijks in park Vredeoord.  

Starshadetent: Een echte eye-catcher

Met de starshadetent heeft stichting Parkplezier een ware blikvanger in huis die keer op keer een bijzondere ambiance vormt in park Vredeoord. De starshadetent heeft een open optiek die er aan de ene kant voor zorgt dat er bescherming wordt geboden tegen zon en regen, maar dat men aan de andere kant prachtig zicht houdt op het mooie park en de rondom staande statige bomen. Men houdt contact met de mooie natuur van park Vredeoord.

Wil je het komend jaar optreden in het park?

Geef aan onderstaand mailadres a.u.b. de volgende informatie door:

  • naam
  • e-mail adres
  • wat zijn de plannen in Park Vredeoord

parkplezier@gmail.com

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.