Programma Dag van het Park

Dag van het Park zondag 27 mei 2018

BUITEN GEWOON GEZELLIG


Voorbereidingen Dag van het Park op koers

Zondag 27 mei wordt voor de 8e keer de Dag van het Park georganiseerd. Stichting Parkplezier promoot het gebruik van Park Vredeoord. Een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten en te ontspannen.


De werkgroep van betrokken Dongenaren is al weer geruime tijd bezig met de invulling van het programma van deze dag. Het idee is dat Park Vredeoord die dag het decor en het podium is voor een keur aan Dongense verenigingen en clubs. Er wordt gewerkt aan een afwisselend programma op het gebied van muziek, theater en dans. In de kramen presenteren zich uiteenlopende verenigingen, clubs en instellingen; het aanbod zal weer breed zijn.


Jeugd

Dit jaar wil de organisatie met name voor de jeugd het een en ander aan activiteiten aanbieden. Er zijn al afspraken gemaakt met een aantal enthousiaste vrijwilligers en professionals. Het park is een heerlijke omgeving om te picknicken en te kijken naar alles wat er gebeurt op deze middag in het groene hart van Dongen. Het ligt in de bedoeling dat tegen deze tijd de deuren van de nieuwe Cammeleur open gaan, zodat de Dag van het Park eventueel mooi gecombineerd kan worden met een bezoek aan de nieuwe huiskamer van Dongen. De werkgroep realiseert zich dat 27 mei voor de meeste mensen nog wat ver bladeren in de agenda is. Toch roept het comité alle Dongense verenigingen, instellingen en clubs die zich graag willen presenteren aan een breed publiek op om contact op te nemen met Stichting Parkplezier.


Wil je als muziekgroep, sportvereniging of crea-club in 2018 meedoen? Meld je dus gerust nu al aan. Stuur een mail aan: dagvhpark@gmail.com, maar je kunt ook bellen! Kijk hier onder op de website voor de gegevens.


Wil je als vrijwilliger meedoen aan de Dag van het Park?? Geef je op! Hoe? Stuur een mailtje aan: dagvhpark@gmail.com, maar je mag ook bellen. Kijk hiervoor ook onder op de website voor de gegevens.

Poster Dag van het Park 2018

Dag van het Park, Parkplezier, Park Vredeoord, Dongen
Ontwerp: wdbdesign

Secretariaat: Beneluxlaan 55 - 5101ZC Dongen - 0162-321683 - e-mail: parkplezier@gmail.com