Programma Dag van het Park

Dag van het Park zondag 26 mei 2019

BUITEN GEWOON GEZELLIG


Voorbereidingen Dag van het Park volop aan de gang

Zondag 26 mei wordt voor de 9e keer de Dag van het Park georganiseerd. Stichting Parkplezier promoot het gebruik van park Vredeoord. Een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten en te ontspannen.


De werkgroep van betrokken Dongenaren is al weer geruime tijd bezig met de invulling van het programma van deze dag. Het idee is dat park Vredeoord die dag het decor en het podium is voor een keur aan Dongense verenigingen en clubs. Er wordt gewerkt aan een afwisselend programma op het gebied van muziek, theater en dans. In de kramen presenteren zich uiteenlopende verenigingen, clubs en instellingen; het aanbod zal weer breed zijn.


Programma 26 mei 2019:

Deze dag treden ondermeer op; L-Joy Dancefactory, het Kunstpodium, Biemans Hondensport, Adjan Emmen Jazzworkshop, Tintelbelle Zang Dans en Theater, Gezelligheidskoor Dongens Levenslied, Koninklijke Muziekvereniging Dongen en de Loswalklinkers.


Daarnaast presenteren zich bijvoorbeeld: Scouting Laurentius, de Irisvrouwen, Broeder Reparatus, Verrassend Uit, de Schaakclub, Natuurlijk Tomaat en er volgt nog meer!


Wil je als muziekgroep, sportvereniging of crea-club in 2019 meedoen? Meld nu gerust al aan. Stuur een mail aan: dagvhpark@gmail.com, maar je kunt ook bellen! Kijk hier onder op de website voor de gegevens.


Wil je als vrijwilliger meedoen aan de Dag van het Park? Geef je op! Hoe? Stuur een mailtje aan: dagvhpark@gmail.com, maar je mag ook bellen. Kijk hiervoor ook onder aan deze pagina voor de gegevens.

Poster Dag van het Park 2019

Dag van het Park, Parkplezier, Park Vredeoord, Dongen
Ontwerp: wdbdesign

Secretariaat: Beneluxlaan 55 - 5101ZC Dongen - 0162-321683 - e-mail: parkplezier@gmail.com